(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja, 4 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 19.11.2018
Hakuaika päättyy 15.10.2018  kello 16:00
Martinlaakson päiväkoti, Martinlaaksonpolku 7 01620 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Sinä innovatiivinen, kehitysmyönteinen, ja ammattitaitoinen varhaiskasvatuksen opettaja tai varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuva. Tule mukaan joukkoomme avaamaan uutta Martinlaakson varhaiskasvatuksen toimintayksikköä, johon tulee noin 140 lasta.

Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiimisi pedagogisena johtajana, osallistut vuorollasi johtoryhmä työskentelyyn, ylläpidät pedagogista keskustelua ja olet vastuussa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta. Suunnittelet, toteutat ja arvioit lapsiryhmäsi toimintaa.

Meillä painotetaan ja kehitetään lasten osallisuutta, leikkiä, liikuntaa ja TVT:n innovatiivista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Olethan ennakkoluuloton, innokas ja sensitiivinen varhaiskasvatuksen opettaja tai varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuva, jolle lapsi ja lapsen oppiminen, leikkiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä. Huumorintaju, heittäytymiskyky ja leikillisyys ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

Martinlaakson päiväkodissa toteutetaan opetushallituksen avustamana Vantaan kaupungin Kokeellinen oppimisympäristö varhaiskasvatuksessa -hanke. Hankkeessa oppimisympäristöjä kehitetään yhdessä lasten, henkilökunnan, johtajan ja hanketyöntekijän kanssa. Hankkeessa tehdään yliopisto- ja yritysyhteistyötä, joten meillä työskentelemällä pääset halutessasi vaikuttamaan varhaiskasvatuksen kehittämiseen laajemminkin.

Päiväkoti valmistuu marraskuussa 2018. Otathan pian yhteyttä, niin kutsun sinut haastatteluun. Pääset kertomaan itsestäsi ja kuulemaan lisää, mitä mahdollisuuksia uusi päiväkoti voi sinulle tarjota.

Vantaalla on tarkistettu lastentarhanopettajien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. Vantaan kaupunki haluaa tukea vakituiseen työsuhteeseen valittavia, muualta Suomesta (ei ympäryskunnat) Vantaalle muuttavia kelpoisia lastentarhanopettajia 1500 euron muuttorahalla. Lisätietoja muuttorahasta saat päiväkodin johtajalta.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Luemme eduksi: Esiopetuspätevyyden

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (tyonhaku.vantaa.fi).