(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja, 30h/vko
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 07.01.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 12.11.2018  kello 16:00
Tähdenlennon kerho ja avoin päiväkoti, Marsinrinne 4 01480 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1066-18

Haemme lastentarhanopettajaa kerhoon ja avoimeen toimintaan Tähdenlennon päiväkotiin. Työaika on 30h/vko maanantaista torstaihin.

Tähdenlennon päiväkodissa kasvatuspäämääränämme on se, että lapsen itsetunto vahvistuu ja hänestä kasvaa aktiivinen toimija. Leikkiminen on lapselle luontainen tapa olla, toteuttaa itseään ja oppia. Päivittäinen liikkuminen leikin keinoin on lapselle tärkeää. Sosiaaliset taidot ja rohkeus ilmaista itseään ovat tavoitteenamme arkipäivän toiminnassa.

Päiväkodin lähellä on loistavat metsä- ja ulkoilualueet ja päiväkodin sisätiloja ja oppimisympäristöjä on juuri uudistettu.
Tulevassa työporukassa lastentarhanopettajan tukena on innostunut, sitoutunut, ammattitaitoinen ja lapset hyvin tunteva porukka. Kasvattajina tärkein tavoitteemme on luoda myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen. Arvostamme pedagogista silmää ja innokkuutta kehittää työtä yhdessä työkavereiden kanssa.

Kyseessä on lastentarhanopettajan sijaisuus ja myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 30h /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.