(Poistunut julkaisusta)

Lastensuojeluyksikön johtaja
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme Rinnekodin lapsi- ja perhepalveluihin

LASTENSUOJELUYKSIKÖN JOHTAJAA

Rinnekoti avaa uuden lastensuojeluyksikön Espooseen. Haemme yksikköön johtajaa, joka ottaa aktiivisen roolin yksikön perustamisessa, toiminnan suunnittelussa ja asiakkuussuunnittelussa. Toiminnan käynnistyessä yksikönjohtaja on mukana henkilön rekrytoinnissa ja tiimin perehdyttämisessä. Toimit esimiehenä yksikön henkilöstölle ja vastat asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti yksikön toiminnasta, talouden suunnittelusta ja tuloksesta.

Edellytämme hakijalta
- sote-alan amk-tutkintoa, esim. sairaanhoitaja tai sosionomi, sekä Valviran rekisteröintiä
- vähintään kahden vuoden esimieskokemusta
- kokemusta kehitysvamma-alalta
- vähintään kahden vuoden kokemusta lastensuojelusta / jälkihuollosta
- tietoteknisiä valmiuksia (Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja muut päivittäiset raportointityökalut) sekä kiinnostusta käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti työtehtävissä

Arvostamme
- innostunutta, energistä ja aikaansaavaa asennetta
- valmiutta luoda uutta ja tarttua monipuolisesti eri tehtäviin etenkin yksikön perustamisvaiheessa
- kykyä nähdä haastavatkin tilanteet ratkaisukeskeisesti
- joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla perustamassa aivan uudentyyppistä lastensuojelun palvelua ja vaikuttaa palveluiden kehittämiseen. Ison toimijan palveluksessa sinulla on mahdollisuus kehittyä itse hyödyntämällä koulutusmahdollisuuksiamme. Lisäksi tarjoamme merkittävän liikunta- ja kulttuuriedun sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. Kauttamme on mahdollista vuokrata asunto tarvittaessa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2018. Teemme kolmivuorotyösopimuksen, mutta esimiehenä työvuorosi painottuvat pitkälti päiväsaikaan. Pyydämme valittua henkilöä esittämään lainmukaisen rikosrekisteriotteen ennen tehtävän vastaanottamista. Rinnekoti on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.