(Poistunut julkaisusta)

LASTENSUOJELUTYÖN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ
SOS-Lapsikylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Toimit lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuollon sekä lapsiperheiden tukipalveluiden asiantuntijana. Vastaat myös palvelujen jatkuvasta kehittämisestä ja yhtenäistämisestä.

SOS-Lapsikylä etsii innostunutta, asiantuntevaa ja kehittämisen paloa tuntevaa tekijää

 

Sinulla on näkemystä ja vähintään muutaman vuoden kokemus lastensuojelupalveluiden kehittämisestä ja haavoittavissa olosuhteissa elävien lasten, nuorten ja lapsiperheiden auttamisesta. Kehittämispäällikön tehtävässä tavoitteisiin pääsy edellyttää vahvaa sisällön tuntemusta, hyvää projektihallintaa, innovatiivisuutta ja analyyttisyyttä. Koet lastensuojelutyön kehittämisen merkityksellisenä kutsumustyönä.
Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet luontainen verkostoituja sekä haluat vaikuttaa ja saada muita toimijoita toimipisteistämme ja talon ulkopuolelta mukaan kehittämään SOS-Lapsikylän laadukkaita palveluja.

 

Sinulla tulee olla sosiaalityöntekijän pätevyys sekä hyvä lastensuojelun tutkimustiedon tuntemus. Tehtävä sisältää matkustamista kymmenellä paikkakunnalla sijaitsevien alueyksiköiden välillä.

 

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan valtakunnallisesti ja mahdollisuuden profiloitua lastensuojelun asiantuntijaksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat SOS-Lapsikylän kehitysjohtaja Kati Palsanen, puh. 040 825 1620 (21.5. klo 14-16 ja 29.5. klo 15-17) ja Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864 (22.5. klo 11-13 ja 30.5. klo 9-11). Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta: www.mercuriurval.com viite FI-12711.