(Poistunut julkaisusta)

Lastensuojelutyön ammattilainen Jänismetsän lastenkotiin
Go Strong Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Lastenkoti Jänismetsä on erityistason lastensuojeluyksikkö, joten arvostamme aktiivista ja ennakkoluulotonta ammatillista otetta työhön. Lastenkoti Jänismetsä on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka huostaanoton tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetaan pidempiaikaisesti oman kotinsa ulkopuolelle. Jänismetsässä on kaksi 5-paikkaista osastoa.

Tavoitteenamme on luoda kasvuympäristö, jossa nuoren on turvallista elää, oppia ja tavoitella unelmiaan. Vuorovaikutuksellinen ja reflektoiva työote muodostaa ammatillisen viitekehyksen työllemme. Arjen toiminnassa tämä tarkoittaa mm. rutiineista huolehtimista, voimavarakeskeisyyttä sekä koululähtöisyyttä.

Etsimme nyt Jänismetsän lastenkotiin Ohjaajaa, kokopäiväiseen työhön. Ohjaajan työtä Jänismetsässä tukevat psykologi, erityisopettaja ja muu työryhmä. Tehtävä vaatii paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.

Ohjaajana keskeisin tehtäväsi on tukea lasten ja nuorten arkea. Osana tiimiämme pääset myös kehittämään toimintatapaamme edelleen. Työhösi kuuluu mm:

  • lasten ja nuorten päivittäinen perushoito
  • kasvatustyö
  • koulunkäynnin tukeminen
  • arviointi ja dokumentointi
  • yhteydenpito eri yhteistyötahoihin

Edellytämme Sosionomi ammattikorkeakoulututkintoa. Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään. Etsimme ammattilaista, joka uskaltaa pistää itsensä likoon osana tiimiä ja työryhmää, haluaa kehittyä ja kehittää, ja Sinulla on intoa ryhtyä toimeen pienissäkin asioissa.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G23 ja sopimustuntimäärä 116,5h/3vko. Työn muoto on kaksivuorotyö, mutta sisältää myös mahdollisesti ja halutessasi yötyötä.

Työsuhde solmitaan alkuun yhteistyössä Baronan kanssa ja myöhemmin mahdollisesti suoraan Go Strong Oyn alaisuuteen. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Ajokortti on myös tärkeää olla hallussa tätä tehtävää varten.

Laitathan meille hakemuksen alla olevasta linkistä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.