Lastensuojelun tukiyksikön esimies
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lastensuojelun tukiyksikkö

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme joukkoomme lastensuojelun kotiin vietävien palveluiden asiantuntija - oletko se sinä?

Vantaan lastensuojelun tukiyksikkö etsii uutta esimiestä vakituiseen virkaan luotsaamaan ja kehittämään toimintaansa. Lastensuojelun tukiyksikkö koostuu kahdesta tehostetun perhetyön tiimistä, kiireelliseen perhetilanteen selvittämiseen keskittyneestä tiimistä ja nuorten tiimistä. Yksikön esimies vastaa myös lastensuojelun kotiin vietävien ostopalveluiden kilpailutuksesta ja hankinnasta. Tukiyksikön esimies toimii tiimien lähiesimiesten esimiehenä ja vastaa koko yksikön strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä käyttö- ja ostopalvelubudjetin seurannasta. Tukiyksikön esimies on lastensuojelun johtoryhmän jäsen ja toimii avopalveluiden asiakasohjauksen puheenjohtajana. 

Tukiyksikön esimiehenä saat johdettavaksesi huippuosaavan, kehittämismyönteisen ja innostuneen työyhteisön. Vantaan johtamismalli perustuu vahvasti valmentavaan johtamiseen ja ratkaisukeskeisyyteen. Onnistumistasi työtehtävissä tukee paitsi työyhteisö, koko lastensuojelun johtoryhmä. Ammatillisen kehittymisen tueksi tarjoamme säännöllisen työnohjauksen ja Vantaan monipuolisen koulutustarjonnan.  

Esimiehen työtilat sijaitsevat Tikkurilassa, aivan juna-aseman läheisyydessä. Tiimien toimipisteet sijaitsevat Tikkurilassa, Hiekkaharjussa ja Myyrmäessä. Käytössäsi ovat Vantaan kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työmatkaseteli. 

Edellytämme sinulta vahvaa lastensuojelun ja lapsiperheiden avopalveluiden tuntemusta, strategisen johtamisen ja kokonaisuuksien hallintaa ja kokemusta esimiestyöstä. Työssä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja talouden seurannan osaamista.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus tai tehtävään soveltuva Suomessa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aiempaa työkokemusta lapsiperheiden ja lastensuojelun palveluista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3908,37 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Vs. palvelupäällikkö
Pukkio Saana
050 3121844
saana.pukkio@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392412
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa