LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, 4 paikkaa, Porin kaupunki
Kirjaudu

Kirjaudu

×
 
(Poistunut julkaisusta)

LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, 4 paikkaa
Porin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2013

TARVITSEMME NELJÄÄ LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Liittyykö ammatillinen kiinnostuksesi lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelyyn? Haluatko suuntautua avohuoltoon, muutostyöhön, sijoituksiin tai päivystyksiin? Tahdotko työskennellä pitkäjänteisesti moniammatillisessa ja mukavassa työyhteisössä? Haluatko päästä vaikuttamaan niin omaan työnkuvaasi kuin koko perusturvan toimintaan? Oletko kiinnostunut kehittämään sekä huolehtimaan asiakkaiden saumattomista palvelukokonaisuuksista? Jos tunnet, ettei nykyinen työpaikkasi vastaa kykyjäsi, tule töihin Porin perusturvakeskukseen. Meillä on neljä lastensuojelulaitosta sekä nuorten tuettu asuntola Tuulikoti. Hallinnoimme Satakunnan sosiaalipäivystystä, Satakunnan lastensuojelun kehittämisyksikköä sekä Satakunnan sovittelutoimistoa. Henkilökuntaa lastensuojelun vastuualueella on 137.

Edellytämme:

– kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 3 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys
– lastensuojelun kentän hyvää tuntemusta
– joustavuutta ja kiinnostusta vaativaan, mutta antoisaan lastensuojelun asiakastyöhön
– kehittämismyönteisyyttä sekä kokemusta ja näkemystä lastensuojelun tilasta ja tulevaisuudesta
– hyviä viestintä-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
– kunnianhimoa ja halua kehittyä yhdessä Porin perusturvakeskuksen kanssa

Tarjoamme:

– uudistuvan ja koulutusmyönteisen työyhteisön
– monipuolisen ja haastavan työn
– mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön
– kilpailukykyisen palkkauksen

Työt ovat kokoaikaisia ja vakituisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Virkojen palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus 12.7.2013 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta ja skannaa kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistuksesi sen liitteiksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää mukaan hakemukseen.

Lisätietoa saat sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Mari Levoselta (17.6–5.7.2013 välisenä aikana), p. 044 701 6102 tai mari.levonen@pori.fi ja johtava sosiaalityöntekijä Lea Auviselta, p. 044 701 0319 tai lea.auvinen@pori.fi. Sähköiseen hakuun liittyvät ohjeet puhelimitse numerosta 044 701 3421 tai 044 701 3457.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.