Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme Espoon keskuksen lastensuojeluun kaksi sosiaalityöntekijää vakituisen virkaan (1.8.2020 ja 1.9.2020 alkaen).

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu päivystys/ensiarviointi, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijoitusprosessit. Työssämme pidämme tärkeänä sitä, että asiakkaan oma prosessi olisi katkeamaton ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ja asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti.

Työntekijöille ovat tarjolla esimiehen, tiimin, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina. Olemme luoneet positiivisen työilmapiirin, olemme joustavia, välittäviä ja huumorintajuisia.

Meillä on vuosittain työn kehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Autamme myös asunnon saannissa.

Jos olet kiinnostunut työpaikasta, jossa kaikki päivät ovat erilaiset, voit nähdä koko lastensuojelun kirjon ja saat tehdä työtä, jolla on merkitystä - hae meille! Jäämme odottamaan hakemustasi.

Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset.


Työpaikan nimi:
Espoon keskuksen lastensuojelu

Työaika:
38 t 15 min

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Edellytämme hakijoilta hyvää lainsäädännön tuntemusta, yhteistyön/tiimityön taitoja, päätöksentekokykyä, stressinsietokykyä ja vuorovaikutustaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme työkokemusta lastensuojelussa, lasten kanssa tehtävässä työssä, käytännön opetuksen suorittamista lastensuojelussa, kielitaitoa.


Työyhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 16 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja toimistotyöntekijä. Työyhteisöä johtaa kolme johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella.
Espoon keskuksen lastensuojelu on reipas ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, joka on tunnettu myös ensiarviointityöskentelyn kehittämisestä ("Ahma"). Työskentelemme systeemisen työ-otteen mukaisesti ja tiimien tukena on perheterapeutti.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot