(Poistunut julkaisusta)

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.6.2020 ja 1.7.2020. alkaen. Yksikkömme vastaa Malmin alueen (Malmi, Pukinmäki, Suutarila, Jakomäki, Puistola, Tapulikaupunki, Tapanila) lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnista ja lastensuojelun päivystystyöstä. Asiakasprosessit kestävät enintään kolme kuukautta. Sosiaalityöntekijänä vastaat palvelutarpeen arvioinnin selvitysprosessin asiakastyöstä ja etenemisestä sekä tarvittaessa kiireellisistä toimenpiteistä. Lisäksi työhösi kuuluu puhelinpäivystystä, konsultaatiota, ohjausta, neuvontaa ja lyhytaikaisen tuen tarjoamista perheille arvioinnin aikana. Työmme on luonteeltaan nopeatempoista ja vaihtelevaa.

Monitoimijaiseen työryhmäämme kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, sairaanhoitaja, sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä sekä osa-aikainen sosiaalityöntekijä ja psykologi perheneuvolasta.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki, joka tukee uuden työntekijän sopeutumista ja tutustumista työryhmään. Esimiehen perehdytyksen lisäksi saat työryhmästä oman kummityöntekijän, joka auttaa sinua työurasi alkutaipaleella. Tiimillä on myös säännöllinen ulkopuolinen työnohjaus.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveystoimiala PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Edellytämme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Työ sisältää paljon dokumentointia, jonka vuoksi edellytämme kiitettävää suomen kielen kirjoitustaitoa.

Toivomme, että olet kehittämismyönteinen ja, että sinulla olisi kokemusta lastensuojelusta sekä työskentelystä lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Pia Valkonen p. 050 5523094 pia.valkonen@hel.fi