Lastensuojelun sosiaaliohjaaja, Lastensuojelun liikkuvat palvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Hei sinä lastensuojelun kokenut ammattilainen tai ihmissuhdetyön osaaja, joka olet kiinnostunut astumaan lastensuojelun kentälle!

Haemme Lastensuojelun liikkuvien palveluiden yksikköömme lastensuojelun sosiaaliohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Olemme osa Espoon kaupungin lastensuojelun erityispalveluita ja yksikössämme toimii neljä lastensuojelun avohuollon tukipalvelun tiimiä: sijaishuollon perhetyön, intensiivinen avoarvioinnin sekä kaksi tehostetun perhetyön tiimiä.

Tehostetussa perhetyössä teemme perheiden kotona intensiivistä ja tavoitteellista lastensuojelun muutostyötä. Asiakkainamme on perheitä, joiden tilanteet ovat erityisen haasteellisia tai kriisiytyneitä. Pyrimme auttamaan heitä esimerkiksi pureutumalla vanhemmuuden haasteisiin, perheen vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoihin sekä arjen hallintaan.

Lastensuojelun liikkuvien palveluiden tiimit työskentelevät pääosin asiakasperheiden omissa toimintaympäristöissä perhetyön keinoin. Perhetyötä suunnitellaan ja toteutetaan perheiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakastyössä hyödynnetään monipuolisesti reflektointia ja erilaisia työmenetelmiä. Työ on liikkuvaa ja monipuolista. Sinulla on tukenasi vahva tiimin ja esimiehen tuki sekä työnohjaus. Saat myös hyvän perehdytyksen työhön.

Työtä suunnitellaan ja toteutetaan sekä itsenäisesti että työparien kanssa. Odotamme sinulta sitoutumista keskimäärin kahteen iltavuoroon viikossa.

Työaika: 38,25 h / vko, yleistyöaika

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi).

Tehtävässä edellytetään:
- kykyä vaativaan asiakastyöhön ja reflektioon
- hyvää oman työn organisointikykyä
- hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja
- vahvaa kirjaamistaitoa
- ajokorttia ja ajotaitoa

Arvostamme:
- vaativan asiakastyön kokemusta
- erilaisten asiakas- ja perhetyön menetelmien hallintaa
- ennakkoluulotonta työn kehittämisotetta

Työpaikan tiedot:
Lastensuojelun liikkuvat palvelut
Pajupolku 1
02770 Espoo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot