(Poistunut julkaisusta)

Lastensuojelun ammattilainen
Stella Kotipalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

ETSIMME LASTENSUOJELUN AMMATTILAISIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Etsimme nyt Stellan lastensuojelun avohuoltoon pikaisella aikataululla alan ammattilaisia, joilla on kokemusta lastensuojelun sekä lastenhoidon parista.

Stella tarjoaa kunnille täydentäviä lastensuojelupalveluita, joista yksi osa on ammatillinen tukihenkilötoiminta. Työskentelet sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakkaina olevien lasten ja nuorten parissa. Työskentely rakennetaan aina yksilöllisesti ja tapauskohtaisen tarpeen mukaisesti. Tavoitteena on, että sosiaalisen tuen ja kuntoutuksen avulla lapsi tai nuori saa eväät parempaan elämänhallintaan. Pyrit lisäksi edistämään ja tukemaan lapsen ja nuoren myönteistä kehitystä sekä tuet ja vahvistat vanhemman kykyä kasvattaa. Toiminta perustuu aina tukihenkilön ja tuettavan luottamukselliseen suhteeseen. Toiminta vaihtelee kannustavista keskusteluista koulunkäynnin tukemiseen, itsetunnon vahvistamiseen, sosiaalisten suhteiden opetteluun, harrastamiseen, omien asioiden hoitoon, perhesuhteiden vaalimiseen ja omasta itsestä huolehtimiseen. Lapset ja nuoret valikoituvat tuen piiriin aina kaupungin kautta (lastensuojelun, vammaispalvelun tai erikoissairaanhoidon) tehdyn asiakassuunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme sinulle työsuhteen toiveittesi mukaan. Voit työskennellä meillä vakituisena tai tehden keikkatyötä esimerkiksi opiskelun tai toisen työn ohessa. Vakituisena työntekijänä pääpaino on lastensuojelussa, mutta työnkuvaasi kuuluu lisäksi myös muut Stellan lastenhoidon työtehtävät, kuten lapsiperheiden kotipalvelu ja sairaan lapsen kotihoito. Vaadimme sosionomi koulutusta sekä työkokemusta lastensuojelusta. Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus sitoutua lastensuojelun työtehtäviin pidemmäksi aikaa. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti.

Lue lisää Stellan lastensuojelusta tästä.  

Mitä me tarjoamme?

  • Aitoja kohtaamisia joka päivä ja sydämellä mukana olevan henkilöstön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
  • Työsuhde-etuja
  • Itsenäisen työn ja joustavuutta työvuoroissa

Odotamme sinulta:

  • Halua työskennellä lasten ja nuorten kanssa
  • Aiempaa työkokemusta lastensuojelusta ja lastenhoidosta sekä soveltuvaa koulutusta
  • Joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Myönteistä suhtautumista toiminnan kehittämiseen
  • Iloista asennetta ja oma-aloitteisuutta 

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian, sillä saatamme haastatella hakijoita jo hakuajalla.

Meitä Stellalaisia yhdistää yksi tärkeä tekijä - rakastamme kaikki auttamista. Teemme töitä suurella intohimolla ja koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.