(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaajan sijaisuus
Vihdin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Vihdin seurakunnassa on haettavana määräaikainen lastenohjaajan sijaisuus ajalle 2.3. – 31.5.2020 (työaika 38h 45min/vko). Työ on laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetyötä (päivä-, perhe- ja iltapäiväkerhoissa) sisältäen myös perhemessuja ja -tapahtumia. Etsimme varhaiskasvatuksen osaajaa, jolla on lapsi- ja perhelähtöinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Huomioimme myös muun soveltuvan koulutuksen omaavat hakijat. Pätevyysvaatimuksena on piispainkokouksen suosituksen mukainen kelpoisuus lastenohjaajan tehtävään, esim. lapsi- ja perhetyön tutkinto tai muu alalle soveltuva tutkinto. Työ edellyttää oman auton käyttöä.


Tehtävän vaativuusryhmä on 402 ja peruspalkka 1983,15 €/kk piispainkokouksen hyväksymän lastenohjaajan tehtävään kelpoistavan tutkinnon suorittaneelle. Muun soveltuvan tutkinnon suorittaneille tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 401 ja peruspalkka on 1911,09 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa KirVESTES:in mukaista kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella.


Hakijan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote.


Tiedustelut: johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Lotta Saine p. 040 356 9217. Hakemukset vain sähköpostitse lotta.saine@evl.fi Hakemuksen tulee olla perillä pe 21.2.2020 klo 12 mennessä.