(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaajan sijaisuus
Muuramen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Lastenohjaajan sijaisuus Muuramen seurakunnassa

Jos haluat päästä tekemään monipuolista lapsi- ja perhetyötä sekä tiimissä että itsenäisesti, voisimme olla juuri sinun työyhteisösi 5.7.2019 – 31.7.2020, kyseessä on työvapaan sijaisuus.
Muuramen seurakunnan lapsi- ja perhetyössä elämme nivelvaiheessa. Toisaalta meillä on vahvaa toimintaa esim. päivä- ja perhekerhotyössä, mutta samalla olemme jo suuntautuneet moniin uusiin toimintamuotoihin. Meillä saat kasvatuksen tiimin jäsenenä yhdessä muiden kanssa olla ideoimassa, kehittämässä ja toteuttamassa laaja-alaista lapsi- ja perhetyötä. Kasvatuksen tiimissä erityisesti varhaiskasvatusta tekevät kolme lastenohjaaja, lapsityönohjaaja ja pappi. Heidän lisäkseen tiimiin kuuluvat kolme nuorisotyönohjaajaa sekä pappi.

Sijaisuuden hoitamiseen antaa hyvät valmiudet piispainkokouksen hyväksymä lapsi- ja perhetyön tutkinto tai vastaava koulutus / kokemus. Työssä tarvitaan organisointaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Työaika on 38 t 45 min. viikossa. Auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Työssä noudatetaan 4 kk:n koeaika. Palkkaus määräytyy kirkon virka-ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaisesti. Sijaisuuteen valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja ennen tehtävän vastaanottamista hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Pistäkää rohkeasti hakemuksia tulemaan ja kyselkää lisää!

Hakemukset viimeistään 18.6.
Haastattelut pidetään ke 26.6.

Lisätiedot sijaisuudesta kasvatuksesta vastaavalta kappalaiselta Mika Ilvesmäeltä, puh. 050 594 3217 / mika.ilvesmaki@evl.fi.