(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Varkauden seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Hae meille töihin!

Etsimme lastenohjaajaa Varkauden seurakunnan varhaiskasvatustyöhön. Työ sisältää laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetyötä sisältäen kerhotyön lisäksi mm. iltatoimintaa, tapahtumia ja perhemessuja. Etsimme osaajaa, jolla on lapsi- ja perhelähtöinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- , esiintymis- ja sosiaalisen median taidot. Oman auton käyttö työssä on tarpeellista.  

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on piispainkokouksen suosituksen mukainen kelpoisuus lastenohjaajan tehtävään: Lapsi-ja perhetyön- tai kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisala) tai todistuksessa Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan erityisosaamisen osoittava teksti.  

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä. Ennen valinnan vahvistamista tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukainen.

Tehtävän hoitaminen alkaa 1.5.2021 ja jatkuu määräaikaisena 31.12.2022 saakka. Työaika on 38h 15min/vk. Tehtävä täytetään 4kk koeajalla.  

Hakuaika on 8.-26.2. Hakemusten tulee olla seurakuntavirastolla vastaanotettuna pe 26.2. klo 15.30 mennessä osoitteessa:

varkauden.seurakunta@evl.fi

tai kirjepostitse osoittessa:

Varkauden seurakunta
Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus

Hakemukseen merkintä ”lastenohjaaja”.

Lisätietoja antavat:
Johtava kasvatustyön viranhaltija Tiina Taavitsainen
p. 040 556 8506, tiina.taavitsainen@evl.fi ja
vastaava lastenohjaaja Paula Boman
p. 040 501 4950, paula.boman@evl.fi