Lastenohjaaja
Kangasalan seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsimme LASTENOHJAAJAA Kangasalan seurakuntaan määräaikaiseen tehtävään ajalle 4.1.2021 - 4.6.2021

Lastenohjaajan työ on laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetyötä sekä koululaisten iltapäiväkerhon ohjaamista. Oletko kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilainen, pedagoginen osaaja ja haluat kehittää seurakunnan varhaiskasvatusta?

Tehtävässä menestyminen vaatii omatoimisuutta, itsenäistä työotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Etsimme henkilöä joka rohkealla otteella on mukana kehittämässä varhaiskasvatustyötä osana tiimiä. Lisäksi arvostamme tämän päivän työelämän vaatimuksia vastaavia tietotekniikka- ja sometaitoja sekä vasun tuntemusta. Edellytämme joustavuutta työtehtävien suhteen, esimerkiksi valmiutta ns. rakettitoimintaan, satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin.

Oman auton käyttö on välttämätön tehtävän hoitamisessa, sillä toimipisteemme sijaitsevat eri puolilla Kangasalaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on kirkon lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto (lähihoitaja, lastenhoitaja, päivähoitaja, lastenohjaaja, koulunkäyntiavustaja). Pätevien hakijoiden puuttuessa hyväksymme myös muut hakijat.

Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee ennen tehtävän aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Tehtävä täytetään 4.1.21 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 402. Peruspalkka ilman mahdollista kokemuslisää on 2012,90€. Tehtävään sovelletaan 1 kuukauden koeaika.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut pidetään keskivikkona 9.12.20 haastatteluihin kutsutaan erikseen. Etähaastattelu Teams-sovelluksella on mahdollinen.

Hakuaika päättyy 6.12.20 klo 22.00.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella, johon linkki löytyy Kangasalan seurakunnan nettisivuilta: Kangasalan seurakunta / tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen esimies Tiia Ritola, puh. 040 309 8050 ma 23.11. klo 16 - 18 ja to 26.11.20 klo 10-12.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400616
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kangasala, Pirkanmaa, Kangasala