(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Kangasalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Oletko kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilainen, pedagoginen osaaja ja hyvä organisoija?

Etsimme kahta LASTENOHJAAJAA Kangasalan seurakuntaan vakituiseen tehtävään

Tule tekemään kanssamme arvokasta työtä varhaiskasvatuksen parissa. Kaiken työsi lähtökohtana ovat kristilliset arvot, Kangasalan seurakunta haluaa kulkea perheen mukana arjessa ja juhlassa tukien vanhempia heidän kasvatustyössään.

Pääasialliset vastuualueesi ovat päivä- ja iltapäiväkerhotoiminta, avoimet perhekerhot sekä ilta-avoimet ja Pirkkukirkkotyö päiväkodeissa. Työhön kuuluu myös perhetapahtumia iltaisin ja viikonloppuisin. Tulet olemaan mukana jonkin verran myös seurakuntamme leiritoiminnassa. Mahdollisesti ainakin toisen lastenohjaajan työtehtäviin tulee kuulumaan sijaisjärjestelyjä.

Tehtävässä menestyminen vaatii omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta. Etsimme henkilöä joka rohkealla otteella kehittää työtä yhdessä muiden työkavereiden kanssa. Arvostamme tämän päivän työelämän vaatimuksia vastaavia tietotekniikka- ja sometaitoja. Edellytämme joustavuutta työtehtävien suhteen, esimerkiksi valmiutta ns. rakettitoimintaan.

Meille kirkon sanoma on tärkeä, odotamme sen olevan sitä myös sinulle. Edellytämmekin sinulta kristillisen kasvatuksen osaamista ja kokemusta. Arvostamme kokemusta ja/tai kiinnostusta erilaisiin Raamatun kerrontamenetelmiin.

Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Kangasalaa, joten tarvitset työssäsi omaa autoa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on kirkon lapsi- ja perhetyön perustutkinto (Piispankokouksen 9.9.2009) antaman päätöksen mukaan. Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee ennen tehtävän aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Tehtävä täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 402. Peruspalkka ilman mahdollista kokemuslisää on 1983,15€. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaika.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut pidetään 13.1.2020, haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Hakuaika päättyy 3.1.20 klo 14.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella, johon linkki löytyy Kangasalan seurakunnan nettisivuilta: Kangasalan seurakunta / tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen esimies Katja Kohonen, puh. 040 309 8051 ma 16.12.19 klo 13 - 15 sekä varhaiskasvatuksen esimies Tiia Ritola, puh. 040 309 8050 ke 18.12.19 klo 16 - 18 ja to 2.1.20 klo 16 - 18.