(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Parikkalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Parikkalan seurakunnassa on jatkettu hakuaikaa lastenohjaajan tehtävään.

Seurakuntamme on aktiivinen noin 4000 jäsenen seurakunta Etelä-Karjalassa. Lastenohjaajan toimipaikka on Parikkala ja joitain tilaisuuksia on myös Saaren ja Uukuniemen alueella

Lastenohjaan työhön kuuluvat päiväkerhot, perhekerho, perhemuskari sekä perhetapahtumia ja retkiä. Lastenohjaaja toimii yhteistyössä kunnan varhaiskasvatuksen kanssa ja vierailee päiväkodeissa. Lastenohjaaja vastaa työalan toiminnan suunnittelusta, taloudesta ja tiedottamisesta.

Lastenohjaajan tehtävän kelpoisuusehtona ovat piispainkokouksen hyväksymät tehtävään kelpuuttavat  tutkinnot mm. lastenohjaajan tai lapsi- ja  perhetyön perustutkinto (120 ov ).

Palkkaus vaativuusryhmän 403 mukainen. Työntekijän on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6  §:n mukainen ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Tehtävä täytetään 1.2.2020 alkaen. Jo aiemmin hakeneet huomioidaan tehtävään valittaessa.

Hakemukset lähetetään 4.11.2019 klo 12 mennessä osoitteella: Parikkalan seurakunta/ lastenohjaajan tehtävä, Pietarinkuja 2, 59100 Parikkala.

Tiedusteluihin vastaa: kirkkoherra Marja-Liisa Malmi p. 044 043 0063 tai marja-liisa.malmi@evl.fi