(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Espoon seurakuntayhtymä, Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsimme

Lastenohjaajan sijaista

työvapaan ajaksi 31.12.2021 saakka. Sijainen palkataan mahdollisimman pian.

Työ on laaja-alaista lapsi- ja perhetyötä, pääosa tehtävistä päivä- ja perhekerhotyössä. Tarjoamme sinulle innovatiivisen työilmapiirin tiimissämme ja hyvät resurssit. Työtä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa. Aikaa on myös työn suunnittelulle ja kehittämiselle. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, joustavuutta, valmiutta tiimityöskentelyyn sekä kutsumusta kirkon varhaiskasvatukseen. Työsuhde on pääsääntöisesti Länsi-Espoon alueelle. Työ edellyttää siirtymistä toimipisteestä toiseen työpäivän aikana.

Pätevyysvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Työaika on 38 t 45 min viikossa. Palkkaus pätevälle on vaativuusryhmä 402 mukainen ja peruspalkka 1983-2280€/kk. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Työsuhteeseen valittavan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen työn vastaanottamista.

Haastattelut pidetään 2.9.2019 iltapäivällä. Tiedusteluihin vastaa lapsityönohjaaja Aila Pihlajavesi p. 040 5251216 tai aila.pihlajavesi@evl.fi

Hakemukset täytetään 30.8.2019 klo 10 mennessä KirkkoHR:n kautta.