(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Hämeenkyrön seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Hämeenkyrön seurakunnassa on avoinna lastenohjaajan toimi. Työ on laaja-alaista kirkon lapsi- ja perhetyötä sisältäen mm. päivä- ja perhekerhojen sekä kunnan päivähoidon lapsille suunnattujen pikkukirkkojen suunnittelua ja toteutusta yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Työhön kuuluu jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Kelpoisuusehtona lastenohjaajan toimeen on lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai muu piispainkokouksen hyväksymä lastenohjaajan koulutus tai soveltuvuus tehtävään. Työaika on 38 t 45 min. viikossa.

Arvostamme vastuullista työotetta, innostusta perustyöhön, yhteistyökykyä, musiikkiosaamista sekä sitoutumista kirkon perustehtävään.

Toimi täytetään 5.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. mom. mukainen rikosrekisteriote.
Palkkaus määräytyy pätevälle kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaan.

Hakemukset tulee lähettää 8.7.2019 klo 15 mennessä osoitteella: Hämeenkyrön seurakunta, Yrjö-Koskisentie 6, 39100 Hämeenkyrö, kuoreen merkintä ”lastenohjaaja” tai sähköpostilla: jorma.pitkanen@evl.fi. Haastattelut, joihin kutsutaan erikseen, pidetään 11.7. ja 12.7. Lisätietoja antaa kirkkoherra Jorma Pitkänen p. 044 724 8353 tai jorma.pitkanen@evl.fi