(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Sastamalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

LASTENOHJAAJAN TOIMI

Sastamalan seurakunnassa on haettavana lastenohjaajan toimi.

 

Työ on seurakunnan perustehtävän mukaista laaja-alaista lapsi- ja perhetyötä, johon sisältyy mm. ryhmätoiminnan ohjaamista myös iltaisin, leirien ja tapahtumien järjestämistä. Pääosa tehtävistä on tällä hetkellä päivä- ja perhekerhotyötä. Työtä tehdään yhdessä, osittain työ on itsenäistä.

 

Etsimme varhaiskasvatuksen osaajaa, jolla on lapsi- ja perhelähtöinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Odotamme vastuullista työotetta ja yhteistyökykyä sekä joustavuutta muuttuvissakin tilanteissa. Pidämme tärkeänä halua ja kykyä seurakunnan varhaiskasvatuksen kehittämiseen.

 

Työpisteet sijaitsevat eri puolilla seurakuntaa. Tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttöä ja sitoutumista vaihteleviin työaikoihin.

 

Tehtävään valittavalta edellytetään lapsi- ja perhetyön perustutkinnon (piispainkokouksen päätös 9.9.2009) tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittamista. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

 

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 401. Työaika on 38 h 45 min/vko. Tehtävä tulee ottaa vastaan 5.8.2019. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan viimeistään 24.5.2019 klo 13 sähköpostilla kirkkoherranvirasto.sastamala@evl.fi tai osoitteeseen Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvosto, Aittalahdenkatu 12, 38200 Sastamala. Sähköpostin otsikkokenttään tai kuoreen merkintä ”Lastenohjaajan toimi”. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antavat johtava lapsityönohjaaja Outi-Tuulia Haavisto puh. 050 314 9061 ja vt. kirkkoherra Ulla Ruusukallio puh.  050 356 6090.

Haastattelut pidetään 3.6.2019 klo 16 alkaen.