(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Lastenohjaajaksi Karkkilaan!

Seurakunnassamme on avoinna vakinainen täysiaikainen (38 h 45 min) lastenohjaajan toimi. Lastenohjaaja työskentelee osana kasvatuksen tiimiä. Työtä tehdään yhdessä, osittain työ on itsenäistä. Etsimämme henkilö onkin vuorovaikutus- ja tiimityötaitoinen. Tehtävänkuvan painopiste on päivä- ja perhekerhotyössä. Lisäksi työhön kuuluu päiväkotiyhteistyötä. Meidän seurakunnassamme kaikki työntekijät osallistuvat myös rippikoulutyön tehtäviin eri tavoin.

Edellytämme hakijoilta piispainkokouksen päätöksen (9.9.2009) mukaista lapsi- ja perhetyön tutkintoa. Tehtävään voidaan mahdollisesti valita myös henkilö, joka sitoutuu suorittamaan kirkon lastenohjaajan tutkinnon oppisopimuskoulutuksella. Tehtävään valittavan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Lastenohjaajien toivotaan aloittavan seurakunnassa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 403 mukainen.

Ennen valinnan vahvistamista lastenohjaajan tulee esittää työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilasta sekä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään tiistaina 30.4. klo 15 sähköisesti osoitteeseen: selja.koponen(at)evl.fi. Haastattelut tehtävään pidetään perjantaina viikolla 20 ja valinnan tekee kirkkoneuvosto keskiviikkona 5.6.2019. Lisätietoja antaa kasvatuksen tiimin esimies Selja Koponen, puh. 050 364 3719 tai selja.koponen(at)evl.fi.