(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Hollolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

 

Haetaan lastenohjaaja Hollolan seurakuntaan


Lastenohjaaja toimii osana varhaiskasvatustiimiä. Hollolan seurakunnan varhaiskasvatustiimissä toimii tällä hetkellä 7 lastenohjaajaa, pyhäkoulusihteeri, varhaiskasvatuksen ohjaaja sekä varhaiskasvatuksen pappi.


Lastenohjaajan tehtävä sisältää laaja-alaista työskentelyä lasten, vanhempien ja perheiden kanssa. Odotamme hakijalta sitoutumista kristilliseen varhaiskasvatustyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kokemusta lapsi- ja perhetyöstä. Etsimme tehtävään osaavaa ja innostunutta, rohkeasti toimeen tarttuvaa ammattilaista. Työpisteet sijaitsevat Hollolan ja Kärkölän alueella. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

 

Kelpoisuusehtona on lapsi-ja perhetyön perustutkinnon (piispainkokouksen päätös 9.9.2009) tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittamista.  Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen ja konfirmoitu. Tehtävästä maksamme kirkon lapsi- ja perhetyön tutkinnon suorittaneelle vaativuusryhmä 402 mukaista palkkaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen 38,25 h/viikko.
 

Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 5a •:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
 

Hakemuksen ja ansioluettelon todistusjäljennöksineen tulee olla perillä 14.4. mennessä osoitteessa: Hollolan seurakunta, Kirkkoherranvirasto, Keskuskatu 2, 15870 Hollola. Kuoreen merkintä ” Lastenohjaaja” tai sähköisesti osoitteeseen riitta.petsalo@evl.fi.
Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Haastattelut pidetään Sovituksenkirkolla, Keskuskatu 2, Hollola 29.4. klo 14-19

Tehtävä on otettava vastaan 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Varhaiskasvatuksen ohjaaja Riitta Petsalo 040 832 9899, riitta.petsalo@evl.fi