(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Vantaan seurakunnat, Rekolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Lastenohjaajan sijaisuus Vantaalla

Onko sinulla kokemusta ryhmän ohjaamisesta, yhteistyöstä ja intoa työskennellä koululaisten ja lasten parissa? Oletko valmis kantamaan vastuuta ja tekemään työtä, jossa voit hyödyntää omia vahvuuksiasi ja kehittää ammatillista osaamistasi? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme lastenohjaajan sijaista, jonka pääasialliseen tehtävänkuvaan kuuluu iltapäiväkerhon ohjaaminen yhdessä työparin kanssa. Rekolan seurakunnan iltapäiväkerhotoiminnan tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille turvallinen kasvutila koulun jälkeen.

Toivomme sinulta valmiutta aloittaa työt mahdollisimman pian ja halukkuutta työskennellä kevätkauden 2019 loppuun saakka. Koulutuksesi voi olla vielä kesken, mutta opiskelet ihmisläheisellä alalla esimerkiksi sosionomiksi, lastenohjaajaksi, lähihoitajaksi tai teologiksi.

Toimipaikkamme sijaitsevat Itä-Vantaalla, Rekolan seurakunnan alueella, jonne on hyvät liikenneyhteydet. Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 401 tai 402 mukainen. Tehtävään valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Tehtävässä on 1 kk koeaika.

Tiedustelut: laura.leverin@evl.fi tai puhelimitse 050 467 2434
Työn aloitusajankohta: heti tai sopimuksen mukaan
Hakuaika: päättyy perjantaina 15.2.2019