(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Jyväskylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Jyväskylän seurakunnassa on haettavana lastenohjaajan työsuhde. Toimen sijoituspaikkana on Huhtasuon alueseurakunta.

Huhtasuon alueseurakunnan lastenohjaajan perustoimenkuva sisältää seuraavia tehtäviä, joiden vastuista sovitaan lukukausittain alueseurakunnan varhaiskasvatuksen tiimin kesken lähiesimiehen eli varhaiskasvatuksen ohjaajan johdolla:

- erilaiset viikoittain kokoontuvat ryhmät eri-ikäisille lapsille ja perheille
- päivähoitoyhteistyö
- tapahtumat ja tilaisuudet
- jumalanpalvelukset
- retket ja leirit

Tehtävä edellyttää aktiivista työotetta ja valmiuksia kohdata perheiden erilaisia elämäntilanteita. Tehtävään valitulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä valmiuksia kehittää sekä omaa että varhaiskasvatustiimin työtä. Hänellä tulee olla myös kykyä toimia joustavasti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa sekä alueseurakunnassa että koko seurakunnassa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on tutkinto, joka ilmenee piispainkokouksen 9.9.2009 antamasta päätöksestä. Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Lisätiedot/ yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatuksen ohjaaja Anne Kettunen puh. (050 3400 638) tai aluekappalainen Paulus Pikkarainen (044 430 9075). Hakemukset pyydämme lähettämään 18.01.2019 klo 12.00 mennessä sähköisen rekrytointipalvelumme kautta.
Haastatteluun valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti hakuajan päättymisen jälkeen.

Organisaation kuvaus

Jyväskylän seurakunta koostuu yhdeksästä alueseurakunnasta, yhteisestä seurakuntatyöstä ja tukipalveluista. Huhtasuon alueseurakunnassa on noin 15 työntekijää ja sen alueella noin 15 500 asukasta, joista 9 500 seurakunnan jäseniä. Koko Jyväskylän seurakunnassa on jäseniä 95 000 ja työntekijöitä 270. Huhtasuon alueseurakunnan varhaiskasvatuksen tiimiin kuuluu 3 lastenohjaajaa, kasvatuksen pappi sekä varhaiskasvatuksen ohjaaja, joka toimii lastenohjaajien lähiesimiehenä. Toimen virkapaikkana on Huhtasuon alueseurakunnan toimitila Huhtakoti.