(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja
Isonkyrön seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Isonkyrön seurakunnassa on haettava lastenohjaajan sijaisuus 20.7.2019 saakka. Sijainen palkataan mahdollisimman pian. Tehtävä on osa-aikainen (80% työaika)

Isonkyrön seurakunnan kasvatustyön tiimiin kuuluu kaksi lastenohjaajaa, nuorisotyöntekijä ja pappi. Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa monipuolista lasten hengellistä elämää ja kasvua kehittävää toimintaa, kuten kerhoja, retkiä, leirejä ja tapahtumia. Teet myös säännöllisesti varhaisnuorisotyötä yhteistyössä nuorisotyöntekijän kanssa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme, että hakijalla on

  • tehtävän edellyttämä kutsumus kirkon varhaiskasvatukseen
  • kristillisen kasvatuksen osaamista ja kokemusta
  • halua kehittää jumalanpalveluselämää ja yhteistyötä perheiden kanssa
  • taito työskennellä sekä lasten että vanhempien kanssa, ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • kehittämishalukkuutta ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
  • ajokortti ja oma auto käytössään, koska työ sijoittuu seurakunnan eri kerhopisteisiin Isonkyrön kunnan alueella
  • piispainkokouksen hyväksymä lapsi- ja perhetyön perustutkinto (9.9.2009) tai aiemman vastaavan päätöksen tarkoittama tutkinto tai muu soveltuva koulutus

    Eduksi katsotaan soitto-/laulutaito. Valitulta vaaditaan ennen työn vastaanottamista rikosrekisterilain 6§ 2. mom. tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Toimen palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukainen.

Lähetä hakemuksesi, jossa kerrot erityisosaamisestasi, motivaatiostasi, asenteestasi ja kokemuksestasi sekä CV:si ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen  isonkyron.seurakunta@evl.fi tai kirjeitse osoitteella Isonkyrön seurakunta, Pappilanmutka 1, 61500 Isokyrö. Lisätietoja vs. kirkkoherra Vihtori Leskelä, puh. 045 8762202..