(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja, vuorotteluvapaan sijainen
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä on avoinna lastenohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuus 3.8. - 31.12.2020 väliselle ajalle. Tervetuloa asiantuntevaan ja luovaan joukkoomme toteuttamaan laaja-alaista kirkon varhaiskasvatusta! Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä mm. perhetyössä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostunutta ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehtona lastenohjaajan tehtävään on lapsi- ja perhetyön perustutkinto, nykyinen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto tai aikaisempi, piispainkokouksen hyväksymä lastenohjaajan koulutus. Eduksi katsomme tarvittaessa myös muun kasvatusalan koulutuksen. Työaikasi on 38 t 45 min. viikossa. Lastenohjaajan tehtävän kielivaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lastenohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan henkilön on oltava ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä seurakuntayhtymän työterveyslääkärin hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Vuorotteluvapaan sijaisuuden yleisiin ehtoihin lisäksi liittyy, että työnhakijan tulee olla työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö siten, että yksi alla olevista työttömyysehdoista täyttyy:
- työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana
- alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi
- työtön työnhakija, joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

Lastenohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuutta haetaan 15.6.2020 klo 09.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kohdasta: Hae tätä työpaikkaa.
tai
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Kirjaamo, PL 922, 20101 Turku.
Kuoreen tunnus: Lastenohjaajan sijaisuuden haku

Palkkaus KirVESTESin vaativuusluokka 402/0.

Tehtävä täytetään 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut tehtävään järjestetään 17.6.2020 videoneuvotteluna Teams-ohjelman välityksellä.

Lisätietoja antaa 5.6. klo 12-13 ja 12.6. klo 13-14 kasvatustyön johtaja Katja Vanhatalo puh. 040-3417237.