(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja / Varhaiskasvattaja
Helsingin seurakuntayhtymä, Pitäjänmäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2020

Haemme kokopäiväistä varhaiskasvattajaa eli lastenohjaajaa Pitäjänmäen seurakuntaan ajalle 3.8.2020 - 31.12.2020 (aloituspäivämäärää voi tarvittaessa sopia myös hieman myöhemmäksi). Työ on määräaikainen ja väliaikainen lastenohjaajan työsuhde syyskauden ajaksi.

Pitäjänmäen seurakunnan varhaiskasvattajien työnkuvat sisältävät monipuolisesti perhekerhotyötä, päiväkoti- ja muuta verkostoyhteistyötä, päiväkerhotyötä, pyhäkoulutoimintaa, osallistumista työalan viestinnän hoitamiseen ja erilaisten tapahtumien toteuttamiseen ja edellä mainittujen kehittämistä yhdessä kasvatuksen tiimin kanssa. Tämän työsyksyn aikana pääset luomaan uutta yhdessä! Aloitamme toimintaa mm. uudessa kauppakeskus Ristikon asukastilassa ja kokeilemme luontoperhekerhoja. Kasvatuksen tiimiin kuuluu vakituisina työntekijöinä lisäksesi kaksi lastenohjaajaa, varhaiskasvatuksen ohjaaja, kaksi nuorisotyönohjaajaa ja kasvatuksen pappi.

Työaika on 38,75 tuntia viikossa. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että työparin kanssa. Varhaiskasvatus- ja perhetoiminnassa toimimme myös yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Työviikko on viisipäiväinen, josta 1-2 voi olla iltapainotteisia työpäiviä. Työnkuva sisältää viikonlopputöitä noin kerran kuussa sekä tarpeen mukaan osallistumista seurakunnan muuhun työhön.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta, organisointikykyä, joustavuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Edellytämme kykyä sekä itsenäiseen lapsiryhmän ohjaamiseen (esimerkiksi pyhäkoulu, päiväkerho tai kouluikäisten kerho) että valmiutta työpari- ja tiimityöhön. Lisäksi toivomme osaamista viestinnästä mm. sosiaalisessa mediassa. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta lasten ja/tai perheiden parissa työskentelystä ja innostusta seurakuntatyöhön.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta: lapsi- tai perhetyön perustutkintoa, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkintoa, sosionomin tai varhaiskasvatuksen opettajan tutkintoa, musiikkileikkikoulunopettajan tutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta. Lisäksi sinun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Työssä on 2 kk:n koeaika.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittu rikosrekisteriote.

Hakemukset Kirkko HR- järjestelmän kautta keskiviikkoon 24.6.2020 klo 19 mennessä.

Haastattelut järjestetään Pitäjänmäen kirkolla (tai etäyhteydellä tarvittaessa) tiistaina 30.6. klo 16 eteenpäin. Haastateltaviksi kutsuttaviin ollaan yhteydessä perjantain 26.6. aikana klo 18 mennessä.

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen ohjaaja Sanna Yli-Koski-Mustonen, p. 040 519 0402 ja kasvatuksen pappi Jukka Vanne p. 040 526 1115, sähköposti etunimi.sukunimi@evl.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!