(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja (Palokan alueseurakunta)
Jyväskylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Jyväskylän seurakunnassa on haettavana lastenohjaajan työsuhde.

Lastenohjaajan tehtävä sisältää päivä- ja perhekerhotyötä, jumalanpalveluselämään osallistumista, leiri- ja retkitoimintaa, opiskelijoiden ohjausta sekä verkostotyötä. Tehtävä edellyttää aktiivista työotetta ja valmiuksia kohdata perheiden erilaisia elämäntilanteita. Tehtävään valitulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä valmiuksia kehittää sekä omaa että varhaiskasvatustiimin työtä. Hänellä tulee olla myös kykyä toimia joustavasti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa sekä alueseurakunnassa että koko seurakunnassa. Tehtävän hoitoa helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävän kelpoisuusehtona on tutkinto, joka ilmenee piispainkokouksen 9.9.2009 antamasta päätöksestä. Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja-Terttu Kivelä puh. 040 560 9908 tai aluekappalainen Teija Laine puh. 040 560 9906.
Sähköinen haku ja hakuilmoitus on kokonaisuudessaan nähtävissä Jyväsky­län seurakunnan sähköisessä rekrytointipalvelussa.