(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja (määräaikainen)
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme kokopäiväistä lastenohjaajaa Haagan seurakuntaan ajalle 5.8.2019-29.12.2019. Työ on määräaikainen opintovapaan sijaisuus. Työnkuvaan kuuluu koululaisten iltapäiväkerho päivittäin sekä perhekerhotyö kahtena aamupäivänä ja yhtenä iltana viikossa. Työaika on 38,75 tuntia viikossa. Työ sisältää satunnaisia viikonlopputöitä.
Iltapäiväkerhon ohjaajana vastuullasi on toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä työparin kanssa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu lasten ohjaus ja huolenpito, välipalan valmistaminen, läksyjen teossa tukeminen, päivittäinen ulkoilu sekä yhteistyö vanhempien kanssa. Perhekerhotyössä osallistut kerhojen suunnitteluun ja käytännön ohjaukseen ja toteutukseen. Tukenasi on kasvatuksen tiimi.

Työ edellyttää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä ja ryhmän ohjaamisesta.
Edellytämme soveltuvaa koulutusta: lapsi-tai perhetyön tutkintoa, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkintoa, sosionomin tai lastentarhanopettajan tutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta. Valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen.

Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työssä on 2 kk:n koeaika. Palkkaus määräytyy pätevälle kirkon virka-ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaisesti.
Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lasten kanssa työskenteleviltä vaadittu rikosrekisteriote.
Kutsumme hakemusten perusteella valitut haastatteluun. Haastattelut järjestetään 10.7.2019. Hakemukset mahdollisine liitteineen lähetetään sähköpostilla 17. 6. klo 14 mennessä.
Lisätiedot ja hakemukset kasvatustyön lähiesimies Anni Becker p. 050 3802345, sähköposti: anni.becker@evl.fi.