(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja ma.
Isonkyrön seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Isonkyrön seurakunnassa on haettava lastenohjaajan sijaisuus 31.7.2020 saakka. Sijainen palkataan mahdollisimman pian. Tehtävä on osa-aikainen (80% työaika)

Isonkyrön seurakunnan kasvatustyön tiimiin kuuluu kaksi lastenohjaajaa, nuorisotyöntekijä ja pappi. Lastenohjaaja 80% toimii toisen lastenohjaajan työparina.
 

Työhön kuuluu kerhojen suunnittelu ja toteutus, vierailuja lasten hoitopaikkoihin ja mahdollisesti koteihin sekä lapsille ja perheille suunnattujen tapahtumien ja jumalanpalvelusten suunnittelua ja toteutusta. Työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme hakijalla olevan

  • kristillisen kasvatuksen osaamista ja kokemusta sekä halua kehittää seurakunnan lapsi- ja perhetyötä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä lasten, vanhempien että työtoverien kanssa toimimisessa
  • ajokortti ja oma auto, työ sijoittuu seurakunnan eri kerhopisteisiin Isonkyrön kunnan alueella
  • piispainkokouksen hyväksymä lapsi- ja perhetyön perustutkinto (9.9.2009) tai aiemman vastaavan päätöksen tarkoittama tutkinto tai muu soveltuva koulutus

Valitulta vaaditaan ennen työn vastaanottamista rikosrekisterilain 6§ 2. mom. tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Toimen palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukainen.

 

Haku päättyy maanantaina 20.1.2020 klo 16. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot erityisosaamisestasi, motivaatiostasi, asenteestasi ja kokemuksestasi ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen satu.linko@evl.fi tai kirjeitse osoitteella Isonkyrön seurakunta, Pappilanmutka 1, 61500 Isokyrö. Voit liittää hakemukseen myös cv:n. Lisätietoja kirkkoherra Satu Linko, puh. 044 559 8764.