(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja, Huhtasuon alueseurakunta
Jyväskylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Lastenohjaajan perustehtävä sisältää erilaisia viikoittain kokoontuvia ryhmiä eri-ikäisille lapsille ja perheille, osallistumista tapahtumiin ja jumalanpalveluselämään sekä muuhun seurakuntatyöhön, päiväkotiyhteistyötä, leiri- ja retkitoimintaa sekä verkostoyhteistyötä. Tehtävän vastuista sovitaan lukukausittain alueseurakunnan varhaiskasvatuksen tiimin kesken lähiesimiehen eli varhaiskasvatuksen ohjaajan johdolla.

Haettavana oleva tehtävä edellyttää aktiivista työotetta ja monipuolisia valmiuksia kohdata perheitä sekä eri-ikäisiä seurakuntalaisia erilaisissa elämäntilanteissa. Toimeen valitulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä valmiuksia kehittää sekä omaa että varhaiskasvatustiimin työtä. Hänellä tulee olla myös kykyä toimia joustavasti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa sekä alueseurakunnassa että koko seurakunnassa. Tehtävässä korostetaan edellä mainittujen asioiden lisäksi työyhteisö- ja digitaalisia-taitoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on tutkinto, joka ilmenee piispainkokouksen 9.9.2009 antamasta päätöksestä. Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote.
Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Rekrytointi-ilmoitus kokonaisuudessaan luettavissa Jyväskylän seurakunnan internet-sivuilla.

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköisen rekrytointipalvelumme kautta.