(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haemme organisointitaitoista ja oma-aloitteista kirkon varhaiskasvattajaa, joilla on taitoa ja kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä osaamista ryhmän ohjaamisessa. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta, idearikasta, vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työ tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksia viikkotoiminnassa sekä perhemessuissa ja tapahtumissa. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi. Koulutukseltasi voit olla lastenohjaaja (lapsi- ja perhetyön tutkinto), sosionomi tai lastentarhanopettaja.

Palkkaus määräytyy pätevälle kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaan. Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukaisesti.

Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.
Hakuaika päättyy 2.5.2019 klo 12.00. Haastattelut pidetään 15.5.
Lisätietoja: Kasvatuksen työalajohtaja Päivi Yli-Korpela paivi.yli-korpela@evl.fi, p. 09 2340 6210 perjantaina 12.4. klo 10-13.