(Poistunut julkaisusta)

Lastenohjaaja Helsingin Mikaelin seurakuntaan
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haetaan lastenohjaajaa virkavapaan sijaisuuteen 4.2.2019-31.5.2020 väliselle ajalle. Työ painottuu iltapäiväkerho- ja perhekerhotyöhön. Työhön kuuluu myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Innovatiivinen ja toimelias tiimi kaipaa reippaan työotteen omaavaa työntekijää. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kokemusta työstä monikulttuurisessa ympäristössä.

Tehtävään vaaditaan kirkon lastenohjaajan tehtävään kelpoistava Lapsi- ja perhetyön perustutkinto, sisältäen kelpoisuuden kirkon työhön. Tarkemmat kelpoisuusmääritykset on annettu Piispainkokouksen säädöskokoelmassa nr.110. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevien hakemukset huomioidaan. Tehtävässä on 1 kk koeaika. Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työhakemukset ja CV sähköpostilla 20.1.2019 klo 16 mennessä Heli Niemiselle: heli.m.nieminen@evl.fi Todistukset pyydetään mukaan haastatteluun, ei liitteeksi sähköpostiin.
Haastattelut pidetään ti 22.1. iltapäivällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsityönohjaaja Heli Nieminen p. 050-380 2012.