Lastenneuvolalääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Tehtävän kuvaus

Tule sijaiseksi lastenneuvolalääkärin työtehtäviin 2.1.2020 - 31.12.2020 tai sopimuksen mukaan!
Myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Työtehtäviä suunniteltaessa huomioidaan toiveesi työskennellä äitiysneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa tai terveysasemilla. Ensisijaisesti työ sijoittuu Itäkadun perhekeskuksen neuvolaan, mutta toivoessasi voidaan osa työajasta sopia myös muuhun neuvolatoimipisteeseen. Itäkadun neuvolan toimipisteessä on aina mahdollisuus konsultoida kokeneita lääkärikollegoja.

Sopimalla yliopiston kanssa lääkärintyö neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa voidaan sisällyttää yleislääketieteen erikoislääkäritutkintoon. Kolmen kuukauden työ voidaan yliopiston hyväksyessä lukea terveyskeskuspalveluun myös muilla erikoisaloilla.

Lasten ja nuorten lääkäripalveluissa työskentelee noin 40 kollegaa.
Lääkäriemme työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Perhekeskuksissa työskennellään moniammatillisesti ja tarjotaan palvelua laajennetussa aukioloajassa klo 7-20. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, työhön tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen sekä kaupungin työsuhde-edut, kuten tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudesta hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:

Soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto. Aikaisempi kokemus neuvolalääkärin työstä. Hyvä tai erinomainen ruotsinkielen suullinen taito. Hyvä tai erinomainen englanninkielen suullinen taito.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ulrika Winqvist neuvolan vastuulääkäri puh. 040 538 6189, ulrika.winqvist@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot