Lastenkodin yöohjaaja, sosionomi Go Strong Oy, Siikajärvi Espoo
Go Strong Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Espoon Siikajärven lastenkoti sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä Nuuksion kupeessa. Arki rakentuu ympäröivän metsän, järven sekä hyvinvointikeskuksen liikunta- ja uintimahdollisuuksien vuoksi vahvasti toiminnallisuuteen.

Siikajärven lastenkodissa eletään turvallista arkea, jota rytmittävät rutiinit, koulunkäynti, harrastukset ja toiminnalliset aktiviteetit. Moniammatillinen tiimimme mahdollistaa lasten ja nuorten erilaisten tarpeiden tukemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitämme ja laajennamme tiimimme osaamista jatkuvasti. Videolla kerromme tarkemmin arjestamme!

Etsimme Siikajärvelle yöohjaajaa. Osastot ovat asiakasprofiililtaan erilaisia ja henkilöstöresurssi määräytyy sen mukaisesti. Kullakin osastolla on osastokohtainen yövalvonta.

Yötyötä tekevänä ohjaajana kasvatustyön lisäksi, keskeisimpiä tehtäviäsi ovat oman osaston lasten iltarutiinien, terveellisen unirytmin ja -rauhan ylläpito sekä kodinhoidolliset työt kuten esim. ruoan suunnittelu ja valmistus seuraavaa päivävuoroa varten sekä siisteyden ylläpito, kirjallinen dokumentointi sekä yhteydenpito lasten koteihin tarpeen mukaan.

Yöohjaajan työtä tukevat psykologi, erityisopettaja ja muun työryhmä. Osana tiimiämme pääset myös kehittämään toimintatapaamme edelleen.

Sinulla tulisi olla Sosionomin tutkinto suoritettuna. Soveltuvaksi katsomme myös aiemman opinto-asteen tutkinnon.

Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään löytämään elämän punainen lanka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Etsimme ammattilaista, joka uskaltaa pistää itsensä likoon osana tiimiä ja työryhmää, haluaa kehittyä ja kehittää, ja Sinulla on intoa ryhtyä toimeen pienissäkin asioissa. Tehtävä vaatii paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit. Ajokortti on myös tärkeää olla hallussa tätä tehtävää varten.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G21 ja sopimustuntimäärä 116,15h/3vko.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen, alla olevasta linkistä. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

_Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. _

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot