(Poistunut julkaisusta)

Lastenkodin ohjaaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Beskrivning av jobbet

Outamon lastenkodin nykytoiminta perustuu terapeuttisen laitoskasvatuksen viitekehykseen ja lasten yksilöllisin tarpeiden huomiomiseen. Osastomme työyhteisöt ovat moniammatillisia. Olipa sosionomi, sairaanhoitaja tai yhteisöpedagogi niin samojen koulutusalojen kollegoja löydät meiltä. Meillä toimii neljä erityistason osastoa.

Syyskuussa 21 avataan yksi vaativan tason osasto ja 2022 seuraava. Tässä yhteydessä erityishenkilöstömme laajenee monipuolisesti. Nykyisin meillä on ollut psykologipalvelut ja konsultoiva psykiatri jo vuosikymmenien ajat. Outamossa toimii helsingin kaupungin erityiskoulu. Outamoon ei ole julkista liikennettä.

Tehtäväkohtainen on 2370,68 Kokonaispalkka muodostuu työaikakorvauksista ja mahdollisista työkokemus- sekä henkilökohtaisista lisistä. Lisäksi maksamme uudelle vaikituiseksi valittavalle työntekijälle ensimmäisen vuoden ajan 8% palkanlisää.
Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Helsingin kaupungin lastenkodit tarjoavat sinulle vakaan ja turvallisen työpaikan, hyvät henkilöstöedut sekä jatkuvan ammatillisen kasvun mahdollistavan toimintatavan.

Suomen suurimpana työnantajana Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen heidän työurillaan monipuolisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Sinulla on mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa Helsingistä ja Lohjalta. Työterveyspalvelumme Outamon lastenkodissa tuottaa työterveys Mehiläinen.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi huomiodaan yhteisöpedagogin tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Ajokorttia
Lääkehoitolupaa tai valmiutta sen hankkimiseen
Hygieniapassia tai valmiutta sen hankkimiseen.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Rolf Widercrantz. Lastenkodin johtaja. 0505721391 Satu Meijers. Vastaava ohjaaja 0931041994 Solja Vainio. Vastava ohjaaja 0931073153

Mer info

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit-perhehoito/lastenkodit/outamo/