Lastenhoitajia
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Oletko kiinnostunut lasten kasvun ja oppimisen tukemisesta? Teetkö töitä suurella sydämellä? Hienoa! Siinä tapauksessa jatka lukemista ja tule osaksi lastenhoidon osaajapooliamme.

Etsimme asiakasyrityksillemme LASTENHOITAJIA Kajaaniin eripituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin.

Olitpa sitten alan opiskelija, vastavalmistunut tai jo kokenut konkari, meillä on töitä sinulle! Toivomme, että sinulta löytyy esimerkiksi lähihoitajan tai lastenohjaajan koulutuksen lisäksi hyvät sosiaaliset taidot, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Tärkeintä on aito kiinnostuksesi tehdä töitä lasten kanssa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja merkityksellisen työn lisäksi vapauden valita juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat työvuorot, sekä hyvin tehdyn työn tuloksena mahdollisuuden uusiin urapolkuihin asiakkaillamme.

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Liity rohkeasti osaksi lämminhenkistä joukkoamme ja tule juuri sellaisena kuin olet! Tämä on oiva tilaisuus kerryttää omaa ammatillista osaamista myös opiskelujen ohella. Lähetä hakemuksesi pikaisesti, olet mukana kaikissa tulevissakin hauissamme. Avoimen hakemuksen jättäminen tietokantaamme edesauttaa löytämään monipuolisesti juuri sinun mielenkiintoosi ja elämäntilanteeseesi sopivia tehtäviä. Meihin voit olla rohkeasti suoraan yhteydessä, niin kerromme työtehtävistä lisää.

Sanna Kovalainen 050 444 4425 sanna.kovalainen@sihti.fi
Heli Keränen 050 444 4465
heli.keranen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493355
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Kovalainen (sanna.kovalainen (a) sihti.fi)
  • Puhelin: +358 504444425
  • Sijainti: Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo