Lastenhoitajia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Pidätkö lasten kanssa työskentelemisestä? Etsitkö keikkatöitä lastenhoidon parista? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt keikkailevia LASTENHOITAJIA Ouluun ja lähialueille.


Työ on keikkaluontoista omien mahdollisuuksiesi ja päiväkotien tarpeiden mukaan. Tarjoamme sinulle vuoroja turvallisessa päiväkotiympäristössä, ja pystyt itse valitsemaan milloin ja kuinka paljon haluat töitä tehdä. Työajat sijoittuvat päiväkodin aukioloaikojen mukaan, maanantaista perjantaihin klo 7 - 17 välille.


Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja/tai sopivaa alan koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme rikostaustaotetta tai valmiutta sellaisen hankkimiseen ennen työn aloitusta.


Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Lasten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin. Loistavat vuorovaikutustaidot ovat lisäksi ensiarvoisen merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua yksityisten päiväkotien maailmaan, joissa lapsiin keskitytään pienryhmissä aidosti kuunnellen ja välittäen. Monipuolinen ja vaihteleva keikkaluontoinen työ tarjoaa joustavat mahdollisuudet vaikuttaa omiin työvuoroihinsa sekä löytää vaikkapa vakituinen työ osoittamalla osaamisensa!


Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2021. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot