(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Onko sinulla etsinnässä osa-aikainen työ syksyn ja talven ajalle? Haluatko tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä osana hyviä ja kannustavia työyhteisöjä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt keikkailevia LASTENHOITAJIA asiakkaallemme Norlandia Päiväkodeille Haminaan.

Norlandia Päiväkodit on vuonna 1994 perustettu yksityinen päiväkotiketju. Norlandia Päiväkodeissa lapsiin keskitytään aidosti välittäen. Tällä hetkellä päiväkoteja on 37 kunnassa ja avoinna on 68 yksikköä. Norlandia Luontopäiväkoti Aalto avautui Haminaan elokuussa 2019.

Millaista on keikkailevan lastenhoitajan työ? Tarjoamme nyt sinulle työvuoroja uudesta, turvallisesta luontopainotteisesta päiväkodista. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 07-17 välille ja työstä maksetaan TES:n mukainen palkka. Voit ottaa vuoroja vastaan aikataulujesi mukaan ja sovittaa työn arkeesi juuri haluamallasi tavalla. Keikkatyön suurin etu on ehdottomasti monipuolisuus ja mahdollisuus tehdä töitä juuri sinulle sopivana aikana!

Millaisia lastenhoitajia etsimme? Lastenhoitajana ohjaat päivän toimintaa, olet läsnä lapsille ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin. Olemme ylpeitä siitä, että keikkailevat lastenhoitajamme ovat oma-aloitteisia, iloisia ja positiivisella asenteella varustettuja. Lastenhoitajillamme on sopiva alan koulutus, kokemusta lastenhoidosta sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sen hankkimiseen ennen työn aloitusta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä takaavat viihtymisen työssä.

Oletko uusi keikkaileva lastenhoitajamme? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi