(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Tuletko hyvin toimeen lasten kanssa? Onko päiväkoti työympäristönä sinulle tuttu? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme LASTENHOITAJIA keikkaluontoiseen työhön Vaasaan.

Lastenhoitajana työskentelet keikkaluontoisesti yksityisissä päiväkodeissa Vaasassa. Tarjoamme sinulle työvuoroja monipuolisissa päiväkotiympäristöissä, ja pystyt itse valitsemaan, missä, milloin ja kuinka paljon haluat tehdä töitä. Tavanomainen työvuoro alkaa arkiaamuisin klo 8, mutta me joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja alan koulutusta sekä sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa arkipäivän tilanteissa. Lasten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin. Loistavat vuorovaikutustaidot ovat lisäksi ensiarvoisessa asemassa työssä menestymisen kannalta. Edellytämme rikostaustaotetta tai valmiutta hankkia sellainen ennen työn aloittamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa yksityisissä päiväkodeissa, joissa lapsia kuunnellaan ja heistä välitetään. Muistathan, että keikkatyö on oiva tapa näyttää osaamisesi ja löytää myös vakituinen työpaikka!

Olisitko sinä etsimämme lastenhoitaja? Jätä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Liitä mukaan myös CV:si ja kerro meille tulevaisuuden suunnitelmistasi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja keikkoja on tarjolla heti sopivien henkilöiden löydyttyä asiakastarpeiden mukaisesti.
Lisätietoa: Johanna Finström, 040-1622720


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi