(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Nautitko ihmisläheisistä työtehtävistä ja oletko kiinnostunut tehtävistä varhaiskasvatuksen kentällä? Oletko jo mahdollisesti kerryttänyt hieman kokemusta lasten parissa tehtävästä työstä? Voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt LASTENHOITAJIA keikkaluontoisiin työsuhteisiin Lahteen.

Norlandia Päiväkodit on vuonna 1994 perustettu yksityinen päiväkotiketju. Norlandia Päiväkoteja löytyy tällä hetkellä 30 kunnasta ja avoinna on 63 yksikköä. Päiväkodit työllistävät yli 550 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Nyt etsimme sijaisia keikkaluontoisiin työsuhteisiin Norlandia Luontopäiväkoti Simpukkaan Lahteen.

Tarjoamme sinulle työtä yksityisessä päiväkodissa, jossa lapsiin keskitytään aidosti kuunnellen ja välittäen. Lastenhoitajan työ on keikkaluontoista työtä asiakkaamme tarpeen ja omien mahdollisuuksiesi mukaan. Työvuorot teet turvallisessa ja laatuun panostavassa päiväkotiympäristössä. Monipuolinen ja vaihteleva keikkaluonteinen työ tarjoaa joustavat mahdollisuudet vaikuttaa omiin työvuoroihinsa ja voitkin tehdä tarjottuja työvuoroja sen mukaan, miten sinulle parhaiten sopii.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta tai sopivaa alan koulutusta. Tämän lisäksi odotamme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa. Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä myös rikostaustaotetta tai valmiutta sellaisen hankkimiseen ennen työn aloitusta.

Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Lasten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin. Loistavat vuorovaikutustaidot ovat lisäksi ensiarvoisessa asemassa työssä menestymisen kannalta.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.12 mennessä ja kerro meille lisää itsestäsi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi