(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoisia

LASTENHOITAJIA

perheisiin Lahden talousalueelle. Lastenhoitajan tehtäviin kuuluu sairaan lapsen kotihoito ja lasten hoitotyö perheiden kotona.

Sairaan lapsen kotihoidossa hoidat asiakasyritystemme työntekijöiden lapsia, mahdollistaen sen, että vanhemmat voivat mennä luottavaisin mielin töihin lapsen ollessa sairaana.

Lastenhoito koostuu keikkaluonteisista vuoroista perheiden kotona. Tavoitteenamme on tukea lapsiperheitä yhdistämään koti ja työ. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista Lahden talousalueella. Työ sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat tehdä satunnaisesti töitä, joko opiskeluiden ohella tai muuten vain.

Edellytämme lastenhoitajiltamme aiempaa työkokemusta lastenhoidosta. Toivomme hakijalta myös tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta. Eduksi on kaikki laulu-, leikki-, tai muun luovan työn osaaminen. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa HR-assistentti Lotta Lukkarinen p. 040 728 5797.