(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia Vantaalle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Vantaan Kivistöön rakentuu uusi luontopäiväkoti. Luontopäiväkoti Kaarna avautuu elokuussa 2018 Kivistöön ja se tulee olemaan 5-ryhmäinen päiväkoti.

Norlandia Päiväkodit etsii nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LASTENHOITAJIA.

Odotamme hakijalta

- koulutus lähihoitaja tai muu vastaava
- kiinnostus luonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun

Olethan luonteeltasi avoin, iloinen, energinen ja oma-aloitteinen. Omaat riittävästi rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita ja tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta päivähoidon työpaikkaa.

Tarjoamme sinulle

- liikuntasetelit 
- edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun
- yksityisen työterveyshuollon


Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta 


Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta. Toteutamme VASU-perusteista varhaiskasvatusta lasta ja perhettä yksilöllisesti huomioiden pedagogisesti ja laadukkaasti.

Norlandia Päiväkodeissa työtyytyväisyys on korkealla tasolla. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme mukana myös Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta! Syksyllä 2017 tehdyssä kyselyssä 82% työntekijöistä oli sitä mieltä, että Norlandia päiväkodit on ”todella hyvä työpaikka”. 
Yhteistyökumppanimme resursointiasioissa on Personalhuset Staffing Group.