Lastenhoitajia Siilinjärvelle!
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2019
Pidätkö lasten kanssa työskentelemisestä? Etsitkö keikkatöitä lastenhoidon parista? Tervetuloa Personalhusetille!
Haemme jatkuvalla tarpeella keikkailevia LASTENHOITAJIA Siilinjärven alueelle.
 
Työ on keikkaluontoista omien mahdollisuuksiesi ja päiväkotien tarpeiden mukaan. Tarjoamme sinulle vuoroja turvallisessa päiväkotiympäristössä, ja pystyt itse valitsemaan, missä, milloin ja kuinka paljon haluat töitä tehdä.
 
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja/tai sopivaa alan koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Valittujen henkilöiden tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää. Työsopimus astuu voimaan, kun dokumentti on esitetty.
 
Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Lasten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin. Loistavat vuorovaikutustaidot ovat lisäksi ensiarvoisen merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta.
 
Tarjoamme sinulle paikan yksityisissä päiväkodeissa, joissa lapsiin keskitytään pienryhmissä aidosti kuunnellen ja välittäen. Monipuolinen ja vaihteleva keikkaluontoinen työ tarjoaa joustavat mahdollisuudet vaikuttaa omiin työvuoroihinsa sekä löytää vaikkapa vakituinen työ osoittamalla osaamisensa!
 
Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai muokkaa ja liitä jo luotu profiiliasi hakuun. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja keikkoja on tarjolla heti sopivien henkilöiden löydyttyä asiakastarpeiden mukaisesti.
 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi
 
HYVÄÄ TYÖTÄ.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1305840
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Siilinjärvi