(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia keimolanmäen päiväkotiin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Keimolanmäen päiväkoti

Ajolenkki 8, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 28.10.2019 - 


Hei sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Oletko sinä etsimäni varhaiskasvatustyöstä innostuva ja lapsista hurmaantuva lastenhoitaja? 1.11.2019 avaa ovensa uusi Keimolanmäen päiväkoti. Upouusi päiväkoti tulee sijaitsemaan Keimolan vanhan moottoriradan kupeessa, hyvien juna- ja linja-auto yhteyksien varrella. Etsin Keimolanmäkeen nyt henkilökuntaa, jotka haluavat tehdä yhdessä VASUn todeksi joka päivä.  

Keimolanmäen päiväkodin arjessa näkyy joka päivä osallisuus, kuuluksi tuleminen, positiivinen pedagogiikka, toiminnallisuus, liike ja leikki. Onko sinulla osaamista, jonka haluat tuoda osaksi yhteisöämme? Ota yhteyttä ja kerro siitä minulle.  

Tarjoan sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa tehdään työtä sydämellä, pilke silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta. Pääset mukaan kehittämään ja synnyttämään päiväkotimme uutta toimintakulttuuria.  

Työ alkaa 28.10.2019. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä. 

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2140,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 4

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja Joki Terhi

0406642797

terhi.joki@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.