(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia keikkatyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2020

Etsimme Lastenhoitajia asiakkaallemme yksityiseen päiväkotiketjuun ympäri pk-seutua. Työ on keikkatyötä, eli töitä tarjolla tarpeen mukaan arkisin klo 7-17 välillä. Töitä pääsääntöisesti tarjolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Työnkuvaus:

Lastenhoitajana olet mukana edistämässä lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, sekä luot omalla työpanoksellasi lapsille mukavan ja turvallisen kasvatusympäristön. Tässä roolissa saat olla suunnittelmassa ja toteuttamassa päiväkodin aktiivista arkitoimintaa yhteistyössä muun tiimin sekä perheiden kanssa. Tärkeintä tässä työssä on olla lapselle läsnä.

Hakijalta edellytämme

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimämme henkilöt ovat iloisia ja ulospäinsuuntautuneita työntekijöitä, joilla on työelämän perussäännöt hallussa, sekä taito työskennellä yhteistyössä eri tahojen, kuten perheiden ja työyhteisön kanssa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta siten miten laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää.

Tarjoamme:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. työyhteisössä vallitsee vahva me-henki, jonka vuoksi kaikilla on mahdollisuus tehdä töitä omalla persoonallaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Mari Uusluoto

p. 050 436 5452