(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia iltapäiväkerhoihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Nautitko ihmisläheisistä työtehtävistä ja oletko kiinnostunut tehtävistä varhaiskasvatuksen kentällä? Onko sinulla jo mahdollisesti vähän kokemusta kartutettuna lasten parissa tehtävästä työstä? Voit olla etsimämme henkilö!

Norlandia Päiväkodit on vuonna 1994 perustettu yksityinen päiväkotiketju. Tällä hetkellä Norlandia Päiväkoteja löytyy 37 kunnasta ja avoinna on 68 yksikköä. Norlandia Päiväkodit työllistää yhteensä noin 750 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Haemme nyt keikkailevia LASTENHOITAJIA työskentelemään Norlandia päiväkotien iltapäiväkerhoissa Espoon alueella

Lastenhoitajan työ on keikkaluontoista työtä omien mahdollisuuksiesi ja iltapäiväkerhojen tarpeiden mukaan. Tarjoamme sinulle työvuoroja eri iltapäiväkerhoissa Espoon alueella, ja pystyt itse valitsemaan missä, milloin ja kuinka paljon haluat töitä tehdä. Iltapäiväkerhoissa vuorot sijoittuvat arkipäiviin ja pääasiassa klo 12-17 välille. Voit tehdä töitä pelkästään iltapäiväkerhoissa tai halutessasi sen lisäksi myös päiväkotikohteissamme Uudenmaan alueella.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta tai sopivaa alan koulutusta. Tämän lisäksi odotamme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa. Edellytämme myös lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sellaisen hankkimiseen ennen työn aloitusta.

Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu, oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Lasten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja heittäydyt rohkeasti mukaan iltapäiväkerhoille tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin. Loistavat vuorovaikutustaidot ovat lisäksi ensiarvoisessa asemassa työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan iltapäiväkerhoissa, joissa lapsiin keskitytään aidosti kuunnellen ja välittäen. Monipuolinen ja vaihteleva keikkaluonteinen työ tarjoaa joustavat mahdollisuudet vaikuttaa omiin työvuoroihinsa sekä löytää vakituinen työ osoittamalla osaamisensa.

Voisiko tämä olla uusi työpaikka sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta!Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.9.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.