(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajia, Hamina
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsitkö keikkatöitä lastenhoidon parista? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme jatkuvalla tarpeella keikkailevia LASTENHOITAJIA Haminaan.

Tarjoamme sinulle vuoroja turvallisessa päiväkotiympäristössä ja voit itse valita, milloin ja kuinka paljon haluat töitä tehdä. Työ on keikkaluontoista omien mahdollisuuksiesi ja päiväkotien tarpeiden mukaan. Työvuorot sijoittuvat arkeen klo 7-17 välille ja palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja/tai sopivaa alan koulutusta (lähihoitaja, lastenohjaaja) sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Lasten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja päiväkotien käytännöt jo mahdollisesti tuttuja.

Toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Työvuorot tulevat usein tarjolle nopealla aikataululla, joten arvostamme myös joustavuutta.

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Jos sinulla on jo profiili järjestelmässämme, voit liittää sen tähän hakuun. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja keikkoja on tarjolla heti sopivien henkilöiden löydyttyä asiakastarpeiden mukaisesti.

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Tehdään yhdessä #hyväätyötä!