(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajan sijaisuus, Tikkurilan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Tikkurilan päiväkoti

Neilikkatie 3, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.01.2020 - 31.05.2020


Hei, sinä innostunut lastenhoitaja! 

Joukostamme puuttuu vielä lastenhoitajan sijainen, joka ennakkoluulottomasti haluaisi tutustua uusiin työtapoihin ja yhdessä kanssamme olla luomassa toimivia rakenteita ja mahtavaa työkulttuuria uuteen päiväkotiimme.

Etsimme lastenhoitajan sijaista Tikkurilan päiväkotiin.

Uusi Tikkurilan päiväkoti valmistui marraskuussa 2019 Vantaan suurimmaksi päiväkodiksi. Se sijaitsee erinomaisten juna- ja bussiyhteyksien läheisyydessä. Päiväkoti toimii kolmessa kerroksessa ja on avoinna arkisin klo 5.30-22.00. Tavoitteenamme on hyvin johdettu iso päiväkoti, jossa tarjotaan laadukasta varhaiskasvatusta pienemmissä kokonaisuuksissa. Tikkurilan päiväkoti sijaitsee keskellä erilaisia kulttuuripalveluita. Kirjasto, Silkki, Vernissa, Tikkurilan museo, taidetalo Pessi ja Heureka ovat osa laajennettua oppimisympäristöä lapsille ja henkilökunnalle. Monipuoliset liikuntapalvelut ovat kävelymatkan päässä päiväkodilta.

Tikkurilan päiväkodissa henkilökuntaa on 36. Päiväkodissa toimitaan työpareina, jokaisen lastenhoitajan parina on varhaiskasvatuksen opettaja. Päiväkodissa pilotoidaan uudenlaista kahden johtajan mallia. Tehtävämme on toimia työsi tukena niin, että toinen johtaja vastaa päiväkodin pedagogisesta johtamisesta ja toinen keskittyy enemmän henkilöstö/hallinnolliseen johtamiseen.

Toivomme, että olet valmis tekemään myös iltatöitä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tuberkuloosiin liittyvä kysely työterveyshuoltoon.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, työaika sijoittuu välille 5.30-22 arkisin


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Haaparanta Marika

0503121845

marika.haaparanta@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15

Sari Ikonen-Polamo, puh. 0403527626 sari.ikonen-polamo@vantaa.fi tavoitettavissa 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.