(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajan sijaisuus Pähkinärinteen toimintayksikössä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Pähkinänsärkijän päiväkoti / Pähkinärinteen päiväkoti

Pähkinätie 2 / Pähkinätie 12, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2020Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, tervetuloa tiimiimme!


Etsimme kolmea lastenhoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin Pähkinärinteen ja Pähkinänsärkijän päiväkoteihin.

Työsi voi olla integroidussa ryhmässä, 2-5 -vuotiaiden ryhmässä tai 3-5 -vuotiaiden ryhmässä.  Tehtävään valitut henkilöt pystyvät vaikuttamaan ryhmäsijoituksiin. 

Pähkinänsärkijän ja Pähkinärinteen päiväkodit muodostavat ryhmäperhepäiväkoti Poppelin kanssa Pähkinärinteen toimintayksikön.
Päiväkodit sijaitsevat saman kadun varrella, metsä- ja puistoalueen reunassa. Sijaintinsa puolesta lapsiryhmillä on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja ulkoiluun lähiympäristössä. Lisäksi läheinen ketoalue ja Pähkinärinteen puistot tarjoavat mukavia retkikohteita ja leikkipaikkoja lapsiryhmille. 

Pähkinänsärkijän päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää ja Pähkinärinteen päiväkodissa lapsiryhmiä on neljä.  Päiväkoteihin on hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä, lähellä on useita bussipysäkkejä ja monia eri bussilinjoja kulkee lähellä.


Henkilökuntamme on ammattitaitoista, työhönsä sitoutunutta ja innostunutta.  Autamme toisiamme ja arvostamme toistemme työtä. Teemme työtä hyvässä ilmapiirissä kivojen työkavereiden kanssa.

Työssämme pidämme tärkeänä turvallisen ja lämpöisen ilmapiirin luomista, lasta kunnioittavaa vuorovaikutusta ja luottamuksellista suhdetta lasten vanhempiin. Toimintamme lapsiryhmissä on monipuolista ja toimimme pääsääntöisesti pienryhmissä.  Leikille on aikaa ja tilaa joka päivä. Oppimisympäristöt muokkaamme yhdessä lasten kanssa heitä kiinnostaviksi.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien  palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot, sitoutuneisuuden tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Heikkilä Marita

050-3026472

marita.heikkila@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.